Bintangs naar Neushoorn

Ticketmaster
Bintangs naar Neushoorn
Bintangs naar Neushoorn

Bintangs zijn oude rotten in het vak en zorgen al sinds 1961 voor een swingend potje rhythm-and-blues. Nog altijd springlevend komt Neerlands oudste band, onder leiding van oer-Bintang en oprichter Frank Kraaijeveld, naar Neushoorn!

Al sinds 1961 maakt Bintangs furore en in hun jonge jaren vindt de band al snel zijn muziekstijl: rhythm-and-blues. Hiermee spelen zij zich snel in de kijkers en verzorgen halverwege de jaren zestig voorprogramma’s voor niemand minder dan The Rolling Stones en The Kinks. Die laatste speelden zij er helemaal uit. Niet zo gek, de Bintangs spelen namelijk een swingend potje blues met een rock-‘n-roll attitude. Tot op de dag van vandaag laten ze die kenmerkende drive horen en tijdens de nieuwe tour gaan ze onder leiding van Frank Kraaijeveld terug naar hun roots. Verwacht een show vol songs uit hun gehele oeuvre, waarin het speelplezier er vanaf spat!

Bintangs
Datum: 03 mei
Zaal: Neushoorn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek