De Dijk naar de Maassilo

Ticketmaster
De Dijk naar de Maassilo
De Dijk naar de Maassilo

De Dijk is een band voor het leven. Dat heeft het Amsterdamse gezelschap rondom Huub van der Lubbe zelf stiekem ook wel door: voor iedere hit van het kaliber Als Ze Er Niet Is zijn er een handjevol vergeten pareltjes als Melkboer en Liefje Liefje, die door de decennia niets aan zeggingskracht inboeten. Vandaar dus het albumproject Groef: De Dijk keert terug naar die liedjes die door de schimmen van het verleden het repertoire verlieten.

Bijna veertig jaar lang is De Dijk een begrip in de popmuziek; die vertrouwde vaderlandse stampei van blues, soul, rock en chanson rijpt als een goede wijn. En binnen dat rijke oeuvre weet de groep steeds opnieuw een universeel sentiment te vangen, en de expressieve stem van Van der Lubbe komt nog altijd vanuit de tenen. Vanavond in de Maassilo zal de De Dijk wederom de wateren trotseren.

De Dijk
Datum: 9 November
Zaal: Maassilo
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
De kaartverkoop voor De Dijk in de Maassilo start vrijdag 22 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek