De Staat naar de Muziekgieterij

Ticketmaster
De Staat naar de Muziek- gieterij
De Staat naar de Muziek- gieterij

De Staat geldt al jaren als een van Nederlands meest sensationele live acts. In 2018 kwam single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nieuwe album ‘Bubble Gum’ is nu overal te beluisteren.

Het album is de opvolger van het succesvolle, vierde album ‘O’ uit 2016. De release van het album met daarop de singles ‘Peptalk’, ‘Make The Call, Leave It All’ en ‘Get On Screen’ werd gevolgd door een uitgebreide tournee in binnen- en buitenland, waaronder Pinkpop, Down the Rabbit Hole, support van de Rolling Stones, een supporttour met Muse door Europa en een uitverkocht concert in AFAS Live.

De Staat
Datum: 21 november
Zaal: Muziekgieterij
Zaal open: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek