Duncan Laurence naar het Zonnehuis

Ticketmaster
Duncan Laurence naar het Zonnehuis
Duncan Laurence naar het Zonnehuis

Voordat hij naar het Eurovisie Songfestival in Israël vertrekt, speelt Duncan Laurence voor eigen publiek in het Zonnehuis in Amsterdam. De Tilburgse zanger vertegenwoordigt Nederland op het liedjesfestijn met ‘Arcade’. Dit nummer gooit internationaal hoge ogen en wordt door kenners getipt als één van de grote kanshebbers op de eindoverwinning. ‘Arcade’ is een verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven. Het is de hoop naar datgene wat onbereikbaar is. In 2014 deed de singer-songwriter onder zijn eigen naam Duncan de Moor mee aan The Voice of Holland. Daar werd hij onder zijn hoede genomen door Ilse de Lange en bereikte de halve finale.

Duncan Laurence
Datum: 1 Mei
Zaal: Zonnehuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek