Etta James Experience naar Luxor Live

Ticketmaster
Etta James Experience naar Luxor Live
Etta James Experience naar Luxor Live

The Etta James Experience brengt een ode aan de in 2012 overleden Amerikaanse ‘Grand Lady of Soul’ Etta James. Deze elfkoppige band inclusief ouderwets schallende blazerssectie komt terug naar Luxor Live in een ietwat andere bezetting dan het vorige optreden, maar met dezelfde bezieling en energie én veel nieuw repertoire! De verleidelijke en intense muziek van Etta James wordt prachtig en soulful op eigen(wijze) manier vertolkt door onze eigen Arnhemse Diva; Floor Kraayvanger!

Etta James Experience
Floor en consorten hebben hun sporen reeds ruim verdiend met deze Tribute to Etta James en hebben meerdere fantastische shows weggegeven in Arnhem, de rest van Nederland en op festivals in Spanje en Noorwegen. Floor weet met haar fenomenale stem het ene moment te ontroeren met nummers als At Last of I’d Rather Go Blind en zet daarna de tent net zo makkelijk weer in vuur en vlam met Tell Mama of Shakey Ground. De band speelt een hoop superstrakke soul, rock, jazz en blues en heeft daar altijd zichtbaar heel veel plezier in!

Etta James Experience
Datum: 07 juni
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek