Fischer-Z naar Grenswerk

Ticketmaster
Fischer-Z naar Grenswerk
Fischer-Z naar Grenswerk

Onder leiding van John Watts gaat Fischer-Z al meer dan 40 jaar mee, maar de band is naar eigen zeggen “nog lang geen oldies band”. De new wave band rondom poëet John Watts maakt al decennialang grote impact met scherpe nummers vol creativiteit en muzikaliteit. De band trad in de afgelopen decennia op met grote namen zoals James Brown, The Police, Dire Straits en Bob Marley. Met albums als Going Deaf for a Living en Red Skies over Paradise scoorde de band in de jaren ’80 hits in Nederland. Maar dat Fischer-Z nog lang niet uitgebrand is mag blijken. In augustus 2019 brengt de band het nieuwe album Swimming In Thunderstorms uit. Tijdens deze show kun je rekenen op een uitdagende set vol met oud en nieuw materiaal.

Fischer-Z
Datum: 17 oktober
Zaal: Grenswerk
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Tickets voor het concert van Fischer-Z zijn vanaf aanstaande zaterdag (23 maart) om 10:00 uur verkrijgbaar.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek