Frenna & 777 band naar de Melkweg

Ticketmaster
Frenna & 777 band naar de Melkweg
Frenna & 777 band naar de Melkweg

Als frontman van SFB had Frenna de Nederlandse urban scene al veroverd, maar dropt nu ook solo de ene hit na de andere. Waaronder ‘Walk Away’ in samenwerking met Ghanese ster Mugeez, en natuurlijk de mega hit ‘Verleden Tijd’ in samenwerking met Lil Kleine. De remake van Abel’s ‘Onderweg’ staat nu op ruim 51 miljoen Spotify streams, en stond een aantal weken op nr. 1 in de charts. Zijn tweede solo album ‘Francis’ is inmiddels uit en met de Vrienden van Amstel Live shows, Noorderslag en een Edison Pop prijs op zak is de muzikale hitmachine nog lang niet klaar. Op vrijdag 17 mei komt Frenna met zijn 777 band naar onze Max, dit wil je niet missen!

Frenna & 777 band
Datum: 17 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek