Haerlemsche Helden Festival naar Patronaat

Ticketmaster
Haerlemsche Helden Festival naar Patronaat
Haerlemsche Helden Festival naar Patronaat

Save the date! Op 11 mei 2019 gaat de 20e editie van Haerlemsche Helden plaats vinden in Patronaat! Na een jaartje pauze zijn we terug met een nieuwe editie van het beste festival voor nieuw talent uit Haarlem en omstreken. Hier stonden onder meer Chef’Special, Rilan & The Bombardiers, Michael Prins, Baskerville, Speelman & Speelman, The Bauncers en Sue The Night, en we kunnen niet wachten de nieuwe beloftes te presenteren.

Er broeit nog steeds veel talent in de stad en de meest opvallende namen van dit jaar worden gezamenlijk gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Haerlemsche Helden Festival. Welke bands er gaan spelen, wordt binnenkort bekend gemaakt. Op zaterdag 11 mei verwelkomen we je graag in onze poptempel om je te laten onderdompelen in een uiteenlopend programma. Plus: aansluitend een nieuwe editie van Ozsipark x 808 Soundsystem, waar veelbelovende hiphop en urbanartiesten een plek krijgen op het podium.

Haerlemsche Helden Festival
Datum: Za 11 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 19:45 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek