Ilse DeLange naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Ilse DeLange naar Tivoli Vredenburg
Ilse DeLange naar Tivoli Vredenburg

Een sympathieke uitstraling, ijzersterke songs en een gouden stem – dankzij die kenmerken behoort Ilse DeLange al sinds haar debuutalbum World Of Hurt (1998) tot de top van de Nederlandse muziek. Of ze nu country, rock of pop zingt: de hits blijven maar komen. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse in 2018 haar eerste soloalbum in zes jaar uit, en voor 2019 staat er alweer een plaat gepland: New Amsterdam, opgenomen in Nashville met de legendarische T-Bone Burnett. Verwacht tijdens deze theatertour dus veel nieuwe muziek, maar natuurlijk ook de greatest hits!

Ilse DeLange
Datum: 10 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:15
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek