Indian Askin naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Indian Askin naar Burger- weeshuis
Indian Askin naar Burger- weeshuis

Indian Askin maakt naar eigen zeggen nu-punk, rock en grunge met sixties invloeden en een psychedelisch randje. Inspiratie haalt de Amsterdamse band uit de jaren zestig, zeventig en negentig. Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers.

Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ verscheen in januari via Warner Music. De nu-punk nummers hebben een heerlijk psychedelisch tintje en doen denken aan bands als ‘Iguana Death Cult’ en ‘Bombay’.

Indian Askin
Datum: 15 november
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek