Indian Askin naar de Melkweg

Ticketmaster
Indian Askin naar de Melkweg
Indian Askin naar de Melkweg

In 2016 bracht Indian Askin hun succesvolle debuutalbum Sea Of Ethanol uit, die gelijk binnen kwam op #8 in de Album Charts in Nederland. Het album werd lovend ontvangen en de band werd meermaals genoemd als veelbelovend nieuw talent. Ze wonnen uiteindelijk zelfs de Edison in de gelijknamige categorie.

Indian Askin heeft inmiddels meerdere succesvolle clubtours op hun naam staan. Zo stonden ze in het voorprogramma van bands als Maximo Park, Foals, De Staat en Kensington en speelden ze meer dan 50 festival shows, waaronder Eurosonic, Best Kept Secret, Paaspop, Zwarte Cross en in een overvolle tent op LowLands. In december staan ze hier met nieuwe plaat ‘Another Round’.

Indian Askin
Datum: 20 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek