Indian Askin naar Luxor Live

Ticketmaster
Indian Askin naar Luxor Live
Indian Askin naar Luxor Live

Debuut Sea of Ethanol leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award voor beste nieuwkomer in 2016 is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier bandleden. Op de onlangs verschenen opvolger Another Round gaan de zelfbenoemde nu-punkers verder waar het debuut ophield.

Indian Askin
De teksten gaan zonder schaamte over onderwerpen als het dealen met depressies, alcoholisme en verlatingsangst. Daarbij klinkt de nieuwe muziek van Indian Askin volwassener, gelaagder en eerlijker zonder dat de energie en het speelplezier er onder geleden heeft.

De Amsterdamse band is na de eerste krankzinnige tour ontzettend naar elkaar toegegroeid. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. Ook daar viel de rock en grunge met sixties invloeden en een psychedelisch randje in goede aarde.

Indian Askin
Datum: 12 december
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek