J Mascis naar Paradiso Noord

Ticketmaster
J Mascis naar Paradiso Noord
J Mascis naar Paradiso Noord

J Mascis kennen we natuurlijk als frontman van de invloedrijke indierockband Dinosaur Jr., maar ook als producer en filmcomponist is de beste man al jaren actief. Daarnaast gooit J Mascis hoge ogen als soloartiest. Sinds zijn eerste eigen release ‘Martin + Me’ verschenen er nog zeven, waarvan de laatste drie op het gerenommeerde Sub Pop-label. Afgelopen jaar verscheen opnieuw een parel, ‘Elastic Days’. Verwacht geen overvloed aan overstemde gitaren als bij Dinosaur Jr., want J Mascis solowerk is een stuk subtieler. De onmiskenbare stem van de Amerikaan en – voornamelijk – akoestische gitaar zorgen keer op keer voor kippenvel.

J Mascis
Datum: Maandag 8 Juli
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek