Justin Townes Earle naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Justin Townes Earle naar Paradiso Noord
Justin Townes Earle naar Paradiso Noord

Deze zoon van Steve Earle (in wiens band hij een tijdje gitarist en toetsenist was) en stiefzoon van Allison Moorer is vernoemd naar de legendarische Townes van Zandt. Hoewel een dergelijke achtergrond een zware ballast zou kunnen zijn voor een muzikale carrière, gaat Justin gewoon zijn eigen gang. Na een roerige tijd vol drugs, is Justin nu heel serieus met zijn muziekcarrière bezig. Townes Earle maakt Americana in de brede zin van het woord: van bluegrass tot folk en van rockabilly tot country uit alle windstreken van de Verenigde Staten. Het nieuwe album ‘The Saint Of Lost Causes’ verschijnt binnenkort. De eerste single ‘Ain’t Got No Money’ is in ieder geval alvast een goed voorproefje.

Justin Townes Earle
Datum: Dinsdag 18 Juni
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek