Mocromaniac naar Bitterzoet

Ticketmaster
Mocromaniac naar Bitterzoet
Mocromaniac naar Bitterzoet

MocroManiac is een echte lyricist, die zich onomstotelijk heeft bewezen bij legendarische sessies van 101Barz en Zonamo Underground. Als onderdeel van Hydroboyz was hij overal te horen met ‘Hindabuilding’, een track die inmiddels is uitgegroeid tot een ware klassieker. Op eigen naam staat MocroManiac op talloze samenwerkingen. Hij eet Kreeft met Fresku, met wie hij het succesvolle album ‘Juice’ heeft uitgebracht. Pas vorig jaar verscheen de eerste soloplaat van de rapper uit Kraaiennest, waarop Mocromaniac je meeneemt in het Amsterdamse straatleven. Mocromaniac heeft de smaak te pakken, dit voorjaar staat er een nieuwe EP op de planning.

Mocromaniac
Datum: Donderdag 2 Mei
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek