New Cool Collective naar 013

Ticketmaster
New Cool Collective naar 013
New Cool Collective naar 013

New Cool Collective draait al 25 jaren mee en dat komen ze vanavond vieren in 013. Deze pioniers binnen de Nederlandse jazz scene hebben al vele prijzen gewonnen waaronder twee Edisons. Het collectief liet al meerdere podia wereldwijd swingen in onder meer Denemarken, Japan en Hongarije. Door de jaren heen brachten ze diverse albums en tracks uit met onder meer Matt Bianco, Guus Meeuwis en Thierno Koite. Verwacht vanavond een brede selectie uit het oeuvre van New Cool Collective, trek je dansschoenen aan en kom samen met ons het 25 jarig jubileum vieren!

New Cool Collective
Datum: vr 13 december ’19
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:45u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek