New Cool Collective naar De Oosterpoort

Ticketmaster
New Cool Collective naar De Oosterpoort
New Cool Collective naar De Oosterpoort

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective vierde afgelopen jaar haar 25-jarig jubileum. Dit feest wordt komend najaar voortgezet met de release van het twintigste album en een uitgebreide clubtour.

Het begon allemaal in 1993 in de Amsterdamse Soul Kitchen. Terwijl DJ Graham B platen draaide, speelde Benjamin Herman op zijn sax: een unieke combinatie. Uiteindelijk leidde dit tot het achtkoppige New Cool Collective, waarmee de band ontelbaar vaak heeft getourd langs de hipste jazzclubs en festivals over de hele wereld. Het collectief won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Op het spiksplinternieuwe album weet New Cool Collective het tempo nóg meer op te voeren!

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

New Cool Collective
Datum: maandag 30 december 2019
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek