New Cool Collective naar Doornroosje

Ticketmaster
New Cool Collective naar Doornroosje
New Cool Collective naar Doornroosje

Het zevenkoppige jazzdance collectief van New Cool Collective weet zowel in hippe jazzclubs als op grote rock- en popfestivals alle voeten van de vloer te krijgen. Onder aanvoering van saxofonist, fluitist en bandleider Benjamin Herman heeft de band, dat in 2018 hun zilveren jubileum vierde, inmiddels 19 studio-albums uitgebracht. Daarnaast wonnen ze een Edison Jazz Award. De band toerde al over de hele wereld en maakt daarbij geen onderscheid tussen jazz- of rockfestivals: North Sea Jazz of Roskilde. bDe band kan dan ook vertrouwen op een ijzersterke en indrukwekkende live-reputatie op. New Cool Collective krijgt overal hun publiek mee met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Na een succesvol jaar kondigt de band hun clubtournee aan waarbij ze natuurlijk ook een bezoek brengen aan Doornroosje. Verwacht nieuw materiaal – en één groot feest!

New Cool Collective
Datum: 28 februari 2020
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek