New Cool Collective naar Luxor Live

Ticketmaster
New Cool Collective naar Luxor Live
New Cool Collective naar Luxor Live

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective (NCC) vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit feest wordt voortgezet met de release van hun twintigste album en een uitgebreide clubtour.

Het collectief toerde al over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Op het spiksplinternieuwe album weet New Cool Collective het tempo nóg meer op te voeren!

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

New Cool Collective
Datum: 17 januari
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek