New Cool Collective naar Patronaat

Ticketmaster
New Cool Collective naar Patronaat
New Cool Collective naar Patronaat

Deze achtkoppige band levert energieke dansbare jazz waarbij het publiek niet de kans krijgt om stil te staan en keer op keer verrast wordt. Feest! New Cool Collective werd opgericht in 1993 en inmiddels heeft de band ontelbaar vaak getourd door Engeland, Duitsland, de Benelux, Afrika, Canada, Rusland en Japan. Ook gerenommeerde rock- en popfestivals nodigen de band uit, zoals het Deense Roskilde Festival, Sziget en Lowlands!

Jazzdance is voorbijgegaan als één van de vele muzikale rages van de afgelopen decennia. NCC heeft echter een blijvende, eigen stijl op de kaart gezet met de best denkbare instrumentale, dansbare en energieke muziek. Sleutelwoord: lekker!

New Cool Collective
Datum: Do 27 februari 2020
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek