No Vacation naar Paradiso Noord

Ticketmaster
No Vacation naar Paradiso Noord
No Vacation naar Paradiso Noord

Wat met twee mensen begon in een slaapkamer in San Francisco, is uitgegroeid tot een gitaarpop-kwintet dat in snel tempo een reputatie heeft opgebouwd binnen de Amerikaanse indiescene. De meest recente EP ‘Intermission’ staat vol doordachte nummers met kalmerende melodieën en rammelende gitaar riffs. Nummers die je zou kunnen scharen onder nostalgische college-rock of slaapkamerpop. De muziek is een combinatie van heldere gitaarlijnen, slim percussiewerk en diepe baslijnen, die gepaard gaan met de fluisterende vocalen van frontvrouw Sabrina Mai.

No Vacation
Datum: Woensdag 17 Juli
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek