Popa Chubby naar de NIEUWE NOR

Ticketmaster
Popa Chubby naar de NIEUWE NOR
Popa Chubby naar de NIEUWE NOR

Stevige blues stroomt steevast door de aderen van dit New Yorkse blues-icoon. De imposante verschijning Popa Chubby draait al ruim 25 jaar mee in het live circuit. Zijn gitaarspel is daarbij al net zo indrukwekkend als zijn uiterlijk. Natuurlijk is hij ook avontuurlijk genoeg om andere muzikale paden te bewandelen. Zo is op de plaat ‘I’m Feelin’ Lucky’ te horen hoe hij ook goed met soul overweg kan. Zijn legendarische album ‘Booty And The Beast’, was zelfs één van de bestverkopende blues albums uit de jaren negentig.

Popa Chubby is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de internationale bluesscene en weet altijd een steengoede show neer te zetten. Zijn stijl is naar eigen zeggen te omschrijven als “The Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters en Jimi Hendrix meets Robert Johnson”. Inmiddels heeft Popa al meer dan 25 (!) albums op zijn naam staan. Op zijn laatste plaat “Two Dogs” (2017) laat hij zich weer van zijn beste kant horen. Soulvolle bluesrock zoals het moet klinken!

Popa Chubby
Datum: 30 Oktober 2019
Zaal: NIEUWE NOR
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek