Stephen Malkmus naar De Nijverheid

Ticketmaster
Stephen Malkmus naar De Nijverheid
Stephen Malkmus naar De Nijverheid

Ooit schoot Pavement vanuit de underground recht de stratosfeer in met een unieke, vooruitstrevende lo-fi indiesound. Maar dat is verleden tijd. Oud-frontman Stephen Malkmus is inmiddels wat soloplaten, en supergroep en een nieuwe band verder, vrijwel allemaal met lof van de internationale muziekpers. Wat Malkmus de afgelopen jaren zoal deed? Hij maakte de soundtrack voor de Netflix-serie Flaked en coverde Bob Dylan, maar werkte vooral uitgebreid aan zijn nieuwe solo-album ‘Groove Denied’. Of zeg maar gerust dertien jaar. Steeds maar weer stelden platenmaatschappijen, platen met The Jicks of eigen perfectionisme zijn langverwachte langspeler uit. En die is er nu: vol met synthesizers, softwaregeluiden en drumcomputers. Op deze avond hoor je als een van de eerste hoe dat album live klinkt.

Stephen Malkmus
Datum: 21 september
Zaal: De Nijverheid, Utrecht
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek