The Bootleg Beatles naar de Effenaar

Ticketmaster
The Bootleg Beatles naar de Effenaar
The Bootleg Beatles naar de Effenaar

‘s-Werelds beste Beatles tribute band komt terug naar de Effenaar voor een avond lang met de bekende hits. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 4.000 concerten mogen The Bootleg Beatles zich met recht ‘s werelds beste Beatles-vertolkers noemen. En niet alleen muzikaal, maar ook visueel word je 100% ‘bedonderd’. Eng goed zijn ze gewoon!

Tijdens een spectaculaire avondvullende show komen alle Beatles-klassiekers voorbij. Compleet in de jaren ’60 setting zoals velen van ons die alleen kennen van tv-beelden of dvd. Het kwartet speelt hits zoals ‘Hey Jude’, ‘A Hard Day’s Night’, ‘Can’t Buy Me Love’ en al die anderen golden oldies.

The Bootleg Beatles
Datum: 27 februari 2020
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek