The Bootleg Beatles naar De Oosterpoort

Ticketmaster
The Bootleg Beatles naar De Oosterpoort
The Bootleg Beatles naar De Oosterpoort

Dit jaar is het 55 jaar geleden dat The Beatles in Nederland waren. Een uitstekende gelegenheid om dé tributeband van The Fab Four weer naar Groningen te halen! The Bootleg Beatles houden al meer dan 35 jaar de magie van de grootste popgroep aller tijden in leven. Dit doen ze zo overtuigend dat zelfs de grootste sceptici overstag gaan. Elk klein detail is zorgvuldig gedekt, van kostuums tot authentieke instrumenten.

The Bootleg Beatles houden al meer dan 35 jaar de magie van de grootste popgroep aller tijden in leven. De Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken!

De band vond zijn oorsprong in de cast van de West End musical ‘Beatlemania’. In de jaren 90 braken de mannen door met een concert op het legendarische Glastonbury Festival, waarna ze door Oasis gevraagd werden om hun voorprogramma te verzorgen.

Tijdens dit concert nemen The Bootleg Beatles je mee op een chronologische tour door de geschiedenis van The Beatles, vanaf het begin in Liverpool tot aan het legendarische concert op het dak van Apple. Tijdens de show wordt de belevenis compleet gemaakt door filmmateriaal en worden er nummers gespeeld die de originele Beatles zelf nooit live hebben gespeeld. Kortom: wie wil horen hoe The Beatles live klonken kan bij The Bootleg Beatles zijn geluk niet op!

The Bootleg Beatles
Datum: Donderdag 20 februari 2020
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek