The Bootleg Beatles naar Patronaat

Ticketmaster
The Bootleg Beatles naar Patronaat
The Bootleg Beatles naar Patronaat

Deze Britten vertolken the Beatles op zijn best. Ontstaan uit de cast van de West End show “Beatlemania” brengen The Bootleg Beatles al jaren hun even kippenvel-knappe als integere eerbetoon aan The Fab Four.
The Bootleg Beatles is dan ook gegarandeerd The Next Best Thing. Ze traden op voor duizenden en nog eens duizenden mensen, waaronder Sir Paul McCartney, George Harrison, George Martin en de Engelse koningin! Ze deelden het podium met illustere artiesten als Elton John, Rod Stewart, David Bowie en Iggy Pop, en niet te vergeten Oasis tijdens hun Earl’s Court shows.

The Bootleg Beatles
Datum: Wo 26 februari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek