The Specials naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Specials naar Tivoli Vredenburg
The Specials naar Tivoli Vredenburg

De legendarische skaband The Specials hoort samen met Madness, The Selecter en The Beat tot de Engelse skagolf die Europa eind jaren zeventig, begin jaren tachtig overspoelde. De band heeft in de loop der tijd vele bezettingswisselingen gekend, maar de originele leden Terry Hall (zang), Lynval Golding (zang/gitaar) en Horace Panter (bas) zijn er nog steeds bij. Begin 2019 verscheen er voor het eerst sinds twintig jaar een nieuw studioalbum: Encore, waarop The Specials uitstapjes naar funk en rock maken. Verwacht vanavond dus nieuw werk, maar natuurlijk ook de greatest hits uit de begintijd!

The Specials
Datum: 14 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek