The Tallest Man On Earth naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Tallest Man On Earth naar Tivoli Vredenburg
The Tallest Man On Earth naar Tivoli Vredenburg

De Zweedse singer-songwriter The Tallest Man On Earth bezit de gave een grote zaal muisstil te krijgen met slechts zijn grofkorrelige stem en een akoestische gitaar – en natuurlijk zijn almaar uitdijende verzameling wonderschone nummers. De afgelopen twee jaar gebruikte Kristian Matsson (zoals hij echt heet) YouTube als podium voor twee zeer persoonlijke videoseries: één met covers (The Light In Demos) en één met vijf nieuwe nummers (When The Bird Sees The Solid Ground). In april verschijnt zijn vijfde album I Love You. It’s A Fever Dream, eerste single The Running Styles Of New York is al uit!

The Tallest Man On Earth
Datum: 31 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
De ticketverkoop start vrijdag 22 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek