Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Hedon

Ticketmaster
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Hedon
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Hedon

Dit voorjaar brengen Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is er een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen vooral eigen, speciaal voor deze samenwerking door hen geschreven nummers tijdens hun optredens. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze al een voorproefje, en het dak ging van de tent! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Datum: vr 15 november 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek