Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Tivoli Vredenburg
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Tivoli Vredenburg

Singer-songwriter Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrassmuziek nooit onder stoelen of banken gestoken, dus het was slechts een kwestie van tijd dat hij in contact zou komen met Nederlands beste bluegrassband, de Blue Grass Boogiemen. Een spontane Hank Williams-cover op ITGWO was het begin en na een aantal gezamenlijke optredens komt er dit voorjaar zelfs een heel album uit van Knol & The Boogiemen. Het stemgeluid van Tim Knol blijkt perfect te passen in de toch al glorieuze harmonieën van de Blue Grass Boogiemen en ook muzikaal hebben ze dezelfde vibe. Nu al een classic combination!

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Datum: 30 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek