Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen  naar Burger- weeshuis
Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen naar Burger- weeshuis

Binnenkort verschijnt het eerste album van Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.

Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen, speciaal voor dit project door hen geschreven nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze samen al een voorproefje en dat smaakte naar méér! Het dak ging eraf!

Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.

Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination!

Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen
Datum: 29 november
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek