Tony Momrelle naar Bitterzoet

Ticketmaster
Tony Momrelle naar Bitterzoet
Tony Momrelle naar Bitterzoet

Tony Momrelle is bekend geworden als de leadzanger van de acid-jazz band Incognito, maar heeft al ruim 20 jaar een carrière opgebouwd in de soul-scene. Na jarenlange ervaring als achtergrondzanger van Whitney Houston, Chaka Khan, Elton John, Sade en nog vele anderen, heeft hij in 2015 de sprong gewaagd met een veelgeprezen debuutalbum ‘Keep Pushing’. Met gastoptredens van Talib Kweli, Chantae Cann en Tony Remy is het album een aanstekelijke mix van jaren ’80 geïnspireerde synths, jazzy akkoorden, klassieke piano en zijn herkenbare, zwoele stemgeluid. Binnenkort verschijnt zijn tweede album, waarvan de single ‘Rising Up’ onlangs is verschenen.

Tony Momrelle
Datum: Vrijdag 24 Mei
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek