Trance naar de Melkweg

Ticketmaster
Trance naar de Melkweg
Trance naar de Melkweg

Trance wordt samen met Accept en Scorpions gezien als een van de grondleggers van Duitse heavy metal scene, die al eind jaren zeventig begon. De band kreeg te kampen met logistieke en organisatorische bumps in the road en toen in de jaren negentig Grunge en Crossover de traditionele Hardrock en Metal vernietigde besloten ze de handdoek in de ring te gooien.

Trance is vanaf 2011 weer actief, onder anderen met de originele medeoprichters Markus Berger op gitaar en Thomas Klein op bas. Na verschillende wijzigingen in de bezetting waren ze klaar om een comeback album op te nemen. De plaat ‘Loser Strikes Back’ was een groot succes en leid tot tours met U.D.O. en Anvil en tot heel wat toffe shows.

Woensdag 4 december komen ze ons laten zien dat ze, zelfs in een andere samenstelling, nog steeds over alle handelsmerken beschikken waar ze ooit beroemd mee zijn geworden.

Trance
Datum: 04 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek