Trijntje Oosterhuis naar 013

Ticketmaster
Trijntje Oosterhuis naar 013
Trijntje Oosterhuis naar 013

Trijntje Oosterhuis is een gevestigde naam in het Nederlands poplandschap. De zangeres brak ooit door met de popgroep Total Touch, dit was het begin van een indrukwekkende solocarrière. Ze heeft gewerkt met de grootste artiesten zoals Queen, Toots Thielemans, Lionel Richie, Burt Bacharach en Solomon Burke. Ze verzorgde ooit een adembenemende opening van de Amsterdam Arena, was jurylid bij The Voice Of Holland, deed mee aan het programma ‘Beste Zangers’, en het Eurovisie Songfestival én won vele prijzen met een multi-platina plaat als kers op de taart. Met een nieuw album in het vooruitzicht komt megaster Trijntje Oosterhuis vanavond haar nieuwe sound presenteren in 013.

Trijntje Oosterhuis
Datum: vrijdag 18 oktober ’19
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek