White Lies naar Patronaat

Ticketmaster
White Lies naar Patronaat
White Lies naar Patronaat

Aanstekelijke popsongs met een donker randje. Samen met andere heruitvinders van de new-wave (zoals Editors) schoot deze band in 2009 direct naar de top van de Britse indie scene. White Lies is in het bezit van een geluid dat gigantisch aanslaat bij het grote publiek op festivals als Rock Werchter, Pinkpop en Glastonbury. Ga maar eens na: met wapenfeiten als ‘Death’, ‘Farewell To The Fairground’, ‘Bigger Than Us’ en ‘Big TV’ heeft de band inmiddels een aardig CV opgebouwd, waar meeslepende anthems met een hoog meezinggehalte op pronken.

Dit is de enige clubshow die de Britse band zal spelen naast de grote festivals deze zomer. In april is de band ook nog in Nederland voor een aantal clubshows, maar die zijn al een flinke tijd lang en breed uitverkocht.

White Lies
Datum: Zo 02 juni
Zaal: Patronaat
zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek