Yung Nnelg naar de NIEUWE NOR

Ticketmaster
Yung Nnelg naar de NIEUWE NOR
Yung Nnelg naar de NIEUWE NOR

Yung Nnelg is zonder twijfel een van dé smaakmakers van de Nederlandse rapgame. Een wereldverbeteraar met enorme drive, intelligente tracks en oogstrelende videoclips waarmee hij zijn fans steeds weer weet te raken. Zo schreef de jonge Ghanese rapper als ambassadeur van muziekcompetitie Art Rocks een track over Basquiat, waarmee hij onlangs de tentoonstelling van SCHUNCK over de roemruchte kunstenaar uit New York opende. Op zaterdag 18 mei komt hij in het kader van de Basquiat-tentoonstelling voor een volledige show én workshop naar poppodium NIEUWE NOR.

Yung Nnelg was eerder te zien in Heerlen tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’ in SCHUNCK, over het leven en werk van de iconische New Yorkse kunstenaar Jean-Michel Basquiat. Op zaterdag 18 mei komt Yung Nnelg terug naar Parkstad voor een show én workshop in de NIEUWE NOR. De gratis toegankelijke workshop is bestemd voor een select gezelschap (let op: slechts 25 plaatsen beschikbaar!) en bestaat uit een Q&A met Yung Nnelg + een demo-hearing waarbij hij feedback geeft op je eigen tracks en/of teksten.

Yung Nnelg
Datum: 18 Mei 2019
Zaal: NIEUWE NOR
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek