10cc naar De Vereeniging

Ticketmaster
10cc naar De Vereeniging
10cc naar De Vereeniging

In het voorjaar van 2020 keert de befaamde band 10cc terug naar Nijmegen voor een nieuwe show vol met klassieke meezingers als, ‘I’m Not In Love’, ‘The Wallstreet Shuffle’ en ‘Dreadlock Holiday’. De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band de toonaangevend in de charts en werden ze als een van de creatiefste en meest kleurvolle bands van de wereld beschouwd. Ondanks het uitblijven van een nieuw album (laatste release ‘Mirror Mirror’ stamt uit 1995), tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair. Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.” Verwacht een sterke show met enkel tophits die je van a tot z kan meezingen!

10cc
Datum: 11 april 2020
Zaal: De Vereeniging
Zaal open: 19:15u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek