Beres Hammond & Harmony House Band naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Beres Hammond & Harmony House Band naar De Oosterpoort
Beres Hammond & Harmony House Band naar De Oosterpoort

Beres Hammond mag met recht een echte reggae-legende genoemd worden. De soepel swingende Jamaicaanse reggaezanger is al actief sinds de jaren 70, maar brak pas echt door in de jaren 90 met zijn hits Tempted to Touch, Is This A Sign en Respect To You Baby. Dinsdag 4 juni staat Beres Hammond samen met zijn Harmony House Band in De Oosterpoort!

Lovers rock
Hammond weet na al die jaren nog steeds de harten van zijn grote gevolg te veroveren met zijn soulvolle stem en lovers rock: reggae waarin liefde en romantiek centraal staan. I Feel Good is bijvoorbeeld zo’n tijdloze hit die nog veel gedraaid wordt door sound systems wereldwijd. Sinds zijn debuut in 1978 heeft hij bijna 20 albums uitgebracht, waarop hij samenwerkte met onder anderen Maxi Priest, Buju Banton en Wyclef Jean.

Never Ending
In 2015 was Beres Hammond een van de hoofdacts tijdens Reggae Fever Festival in De Oosterpoort. In 2018 bracht hij zijn meest recente plaat Never Ending uit. Liefde is wederom een van Hammond’s grootste inspiratiebronnen geweest voor dit album. Op 4 juni zal dit album centraal staan tijdens de show in De Oosterpoort. Verwacht dus een dikke lading warmte en blijdschap!

Beres Hammond & Harmony House Band
Datum: dinsdag 4 juni 2019
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek