Current Joys naar V11

Ticketmaster
Current Joys naar V11
Current Joys naar V11

Onder de naam Current Joys schrijft de in L.A. gebaseerde artiest Nick Rattigan zachte, minimale melodieën als copingmechanisme om complexe ideeën en emoties als liefde, kunst, nostalgie en vriendschap uit te drukken, evenals de angst die hem voortdurend treft. Rattigan is ook een enorme filmfreak, en hij gebruikt vaak referenties uit films van Rainer Werner Fassbinder en Chantal Akerman.

Zijn lo-fi liedjes vormen klinken eveneens alsof je in een prachtige droom vastzit, afgebakend van de snelheid en drukte van de buitenwereld. De vorige plaat van Current Joys, A Different Age, weet met minimale middelen maximaal ontzag op te wekken. Fans van Elliott Smith, Stephen Steinbrink, The Microphones en Car Seat Headrest weten de weg.

Current Joys
Datum: 12 mei
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek