De Staat naar Doornroosje (extra concert)

Ticketmaster
De Staat naar Doornroosje
De Staat naar Doornroosje

De Staat sluit de clubtournee van 2019 af met maar liefst drie optredens in hun eigen ‘clubhuis’ van Doornroosje! De eerste twee shows zijn in rap tempo uitverkocht, daarom een allerlaatste extra show op vrijdag 29 november!

In hun 10-jarige bestaan ontwikkelde De Staat zich tot een van de meest sensationele live acts in het Nederlandse muzieklandschap. De vele succesvolle tours en shows op diverse festival hebben hier zeker toe bijgedragen. Daarnaast stonden ze ook in het voorprogramma van de Rolling Stones én Muse. Onlangs stonden ze voor de tweede keer in hun carrière, in een uitverkochte AFAS Live. Met succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ winden ze het publiek met gemak om hun vingers.

Eind 2018 verscheen de nieuwe single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Bubble Gum’ dat begin 2019 is uitgebracht. De opvolger van hun doorbraak album ‘O’ uit 2016. Het nieuwe album krijgt uit alle hoeken de loftrompet toegestoken. En terecht, want het is een geweldig album dat prima aansluit bij de rest van hun oeuvre. Op veler verzoek keert de band terug naar clubs waarbij de tournee zal worden afgesloten in thuishaven Nijmegen.

De Staat
Datum: 29 november (extra concert)
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek