DOOL & Order of the Emperor naar Willem Twee

Ticketmaster
DOOL & Order of the Emperor naar Willem Twee
DOOL & Order of the Emperor naar Willem Twee

Afgelopen jaren bewees DOOL dat zij een van de meest interessante Nederlandse bands uit het ondergrondse zijn.

Hun zegetochten op onder meer Wacken, Graspop en Roadburn zegt al meer dan genoeg! Ze brachten begin 2017 hun debuutplaat ‘Here Now, There Then’ uit. Op deze plaat horen we donkere rock die met new-wave-, folk- en post-rock invloeden je bij je lurven grijpt en niet meer loslaat. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat je hier met leden van Elle Bandita, The Devil’s Blood en GOLD te maken hebt. DOOL weet altijd een overtuigend indrukwekkende sterke set te laten zien. En vanavond verwachten we natuurlijk niets minder van Ryanne en haar mannen.

Order of the Emperor is een hardrockband rechtstreeks uit Rotterdam. Beïnvloed door rocklegendes Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy hebben zij de teloorgang van de rockmuziek sinds de jaren 80 met lede ogen aanschouwd. Verwacht hardrock die recht in je smoel grooved met classic twin gitaren en melodisch rauwe zang gebracht met de kracht van een sloophamer. Ze stonden de afgelopen jaren op festivals zoals Rosrock, Scumbash en Baroeg Open Air en speelde ook shows met o.a. The Dead Daisies!

DOOL & Order of the Emperor
Datum: 14 juni
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek