Giovanca naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Giovanca naar De Oosterpoort
Giovanca naar De Oosterpoort

In Giovanca honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool. Ze neemt je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière.

Giovanca
Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de pick-up van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

Een avond met de bekendste hits, groots en intiem
In Giovanca honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert. Dit alles doet ze onder begeleiding van een orkest.

Prijswinnende albums
Giovanca’s solo-debuutalbum Subway Silence kwam uit in 2008 en hiervoor kreeg ze een Gouden Plaat. Daarna verschenen een tweede en derde album While I’m Awake en Satellite Love. Ze sleepte verschillende prijzen in de wacht, waaronder een Buma Zilveren Harp en een 3FM Serious Talent Award. Tegenwoordig presenteert ze op televisie het muziekprogramma Vrije Geluiden.

Giovanca
Datum: Zaterdag 8 februari 2020
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek