Jake Clemons naar Doornroosje

Ticketmaster
Jake Clemons naar Doornroosje
Jake Clemons naar Doornroosje

Muzikant en multi-instrumentalist Jake Clemons is wellicht beter als vaste tenor & baritonsaxofonist in Bruce Springsteens’ E Street-Band. Los daarvan speelt hij ook regelmatig mee in de bands van The Roots, Eddie Vedder, Roger Waters en The Swell Season. Sinds 2010 bouwt hij -tussen alle tours- aan zijn solo-carrière en trekt hij er indien mogelijk, met zijn eigen band op uit om live te spelen.

In 2017 verscheen zijn internationale debuutalbum ‘Fear & Love’. Het album stond in het teken van relatie die op de klippen liep alsmede het overlijden van zijn oom Clarence Clemons, die hem niet allen inspireerde maar ook muzikaal opvoedde. Zijn nieuwe album ‘Democracy’ verschijnt in maart en staat vol nummers doordrenkt met rock & soul.

Jake Clemons
Datum: 06 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek