Machine Head naar 013

Ticketmaster
Machine Head naar 013
Machine Head naar 013

Een van de meest krachtige en meedogenloze live bands binnen de heavy metal scene komt naar Tilburg. Hun debuutalbum ‘Burn My Eyes’ bestaat 25 jaar en daarom komt niemand minder dan Machine Head naar 013 voor een exclusieve NL-show.

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van strak gespeelde metal weten al sinds de oprichting in 1991 van deze eigengereide groep uit Oakland dat ze van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 katapulteert Flynn & co. meteen naar de eredivisie van de metal. Inmiddels heeft de band een hoop albums uitgebracht waaronder ‘Unto The Locust’, ‘The Blackening’ en het meest recente ‘Catharsis’, dat in 2018 uitkwam. Door de jaren heen hebben ze ook de nodige hitjes gescoord met tracks als ‘Is There Anybody out There?’, ‘Locust’ én ‘Davidian’.

Vanavond neemt de Californische metalmachine je mee terug naar 1994, verwacht tracks uit ‘Burn My Eyes’ aangevuld met andere werken uit hun gehele oeuvre. Dit is een avond die je als metal-liefhebber niet mag missen.

Machine Head
Datum: ma 7 oktober ’19
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 19:30u
Tickets vanaf 29 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek