Sheamless naar Merleyn

Ticketmaster
Sheamless naar Merleyn
Sheamless naar Merleyn

Dit jaar is het zover, Shaemless bestaat maar liefst 10 jaar! Ze zijn nog maar 21 en toch bestaat de postpunk van deze Nijmeegse gekken al een decenium. Daarbij komen ze met hun vierde EP genaamd ‘Shaemless IIII’. Samen met hun garage punk buddies van Beerbottle Chopsticks die ook hun spiksplinternieuwe EP hebben uitgebracht genaamd ‘stupid DOGS’, gaan ze deze avond slopen zoals je van ze gewend bent. Beerbottle Chopsticks waren er al bij tijdens de eerste editie van Schaamteloze Nachten in Brebl en dit bleek een match made in heaven. Samen, gaan ze niets van Merleyn overhouden dus kom moshen, stuiteren en kruipen zaterdag 7 juni bij deze dubbele EP-releaseparty.

Sheamless
Datum: 7 Juni
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek