SYML naar Doornroosje

Ticketmaster
SYML naar Doornroosje
SYML naar Doornroosje

SYML is het soloproject van songwriter en mulit-instrumentalist Brian Fennell, die je kunt kennen uit de band Barcelona. SYML betekend “simpel” in het Welsh, waar Fennell’s roots liggen. Fennell maakt zijn muziek in zijn home studio in Issaquah, vlakbij Seattle. Met piano, zijn gitaar, stem en zijn laptop maakt hij aangrijpende muziek die uitblinken in simpele schoonheid.

Met single “Where’s My Love” scoorde hij een wereldhit die de 100 miljoen streams op Spotify nadert. Verder heeft SYML 2 EPs uitgebracht met meeslepende folk songs met mooie melodieën en dit voorjaar komt zijn self-titled debuutalbum uit.

SYML
Datum: 26 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:45u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek