The Bootleg Beatles naar de Boerderij

Ticketmaster
The Bootleg Beatles naar de Boerderij
The Bootleg Beatles naar de Boerderij

The Bootleg Beatles houden al meer dan 35 jaar de magie van de grootste popgroep allertijden in leven. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney en is de enige tribute band die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles. Als je je ogen openhoudt, zie je de Beatles!

The Bootleg Beatles zijn ontstaan uit de cast van de West End show “Beatlemania”. Ze deelden het podium met grootheden als Elton John, Rod Stewart, David Bowie, Iggy Pop, en Oasis tijdens hun Earl’s Court shows. Ze traden op voor Beatles leden Sir Paul McCartney, George Harrison én zelfs voor de Engelse koningin. Tijdens deze show worden originele instrumenten en kostuums gebruikt en komen nummers uit de gehele periode van The Fab Four voorbij. Klassiekers als “Yesterday”, She Loves You”, “Here Comes The Sun”, “Let It Be”, en “Hey Jude” zullen zeker niet op de setlist ontbreken.

The Bootleg Beatles
Datum: zaterdag 29 februari 2020
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek