Vintage Trouble naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Vintage Trouble naar De Oosterpoort
Vintage Trouble naar De Oosterpoort

Alle troublemakers verzamelen! De Amerikaanse rhythm & bluesband Vintage Trouble maakt een mix van scheurende bluesrock en rauwe, ingetogen soul onder de bezielende leiding van frontman Ty Taylor. Woensdag 12 juni betreedt Taylor samen met Nalle Colt (gitaar), Rick Barrio Dill (bass) en Richard Danielson (drums) het podium van de Grote Zaal in De Oosterpoort!

Nieuwe fase
De band debuteerde in 2011 met The Bomb Shelter Sessions. ‘Tussendoortje’ The Swing House Acoustic Sessions verscheen in 2014. Een lange tijd was het album 1 Hopeful Rd (2015) hun laatste wapenfeit. Dat het album Chapter II pas drie jaar later verscheen is niet zo raar. De mannen daagden zichzelf voor dit album uit. “We wanted to show the other side of who we are. It’s definitely Chapter II in the story of Vintage Trouble”, aldus Nalle Colt.

Buckle up
Niet voor niets mocht Vintage Trouble al het voorprogramma verzorgen bij grote namen als The Who, The Rolling Stones en AC/DC. De band brengt je naar zweterige ‘juke joints’ waar oude soullegendes uit hun tenen zingen op stampende rhythm-and-blues. Stilzitten tijdens een van hun liveshows is geen optie. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de Grote Zaal wordt omgetoverd tot een dampend feestje inclusief de nodige danspasjes!

Vintage Trouble
Datum: woensdag 12 juni 2019
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek