Yola naar LantarenVenster

Ticketmaster
Yola naar Lantaren- Venster
Yola naar Lantaren- Venster

Zangeres en muzikant Yolanda Quartley groeide op in Bristol, het broeinnest van de triphop. Met een dijk van een stem en behoorlijk muzikaal vernuft was het slechts een kwestie van tijd voordat ze op tournee vertrok met Massive Attack. Niet veel later ontpopte ze zich als het creatieve brein achter de rootsband Phantom Limb, die twee keer eerder in Rotown hebben gestaan.

Tegenwoordig verdeelt Quartley als Yola haar tijd tussen Bristol en Nashville, het kloppende hart van de countrymuziek. Met Dan Auerbach (The Black Keys) achter de knoppen produceerde ze dit jaar het briljante solodebuut Walk Through Fire. Yola stopt haar verbluffende liedjesambacht in een jasje van sixties barokpop en opzwepende countrysoul.

Yola
Datum: 26 augustus
Zaal: LantarenVenster
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek