A Certain Ratio naar het Paard

Ticketmaster
A Certain Ratio naar het Paard
A Certain Ratio naar het Paard

De sound van A Certain Ratio is niet gemakkelijk te classificeren, maar hun invloed op de moderne popscene is altijd voelbaar. Ze introduceerden het poplandschap aan de avant-gardistische kanten van funk, jazz, electronics, tape loops, allemaal verpakt in een post-punk attitude. Deze iconische band viert dit jaar hun 40e levensjaar, en in dat kader mogen wij ze verwelkomen op de PAARD-bühne op zaterdag 26 oktober!

A Certain Ratio hoort bij de scene rondom het welbekende Factory Records. In het rijtje bekende namen van dit legendarische label uit Manchester staat de band fier naast groepen als Joy Divsion, New Order en Happy Mondays. In het kader van dit jubileum brengt de groep de ACR:BOX-set, die werd gemastered in Abbey Road Studios. Hierop staan 20 nooit eerder gehoorde tracks, met samenwerkingen met o.a. strijkwerk-arrangeur Sarah Bradwood-Spencer (Parent) en gitarist Jason Brown.

A Certain Ratio
Datum: 26 oktober
Zaal: Paard
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek